Uiterton Zeezeilen

Rally naar Whitby


Rally naar Whitby

 

De tocht naar Whitby staat ook voor 2024 gepland en wel van 16 augustus tot en met  24 augustus.

 Algemeen

Ga mee op avontuur met de Uiterton rally naar Whitby in 2023! Deze prestatietocht is alleen geschikt voor ervaren zeezeilers die een meerdaagse oversteek van minimaal 230 mijl aandurven. Maar het is niet alleen de uitdaging van de tocht die deze reis zo bijzonder maakt. Dit jaar valt de tocht namelijk samen met de beroemde Whitby Folk week, waarbij de straten en kroegen gevuld zijn met live muziekoptredens.

Bereid je goed voor op deze tocht door deel te nemen aan de lange-termijnvoorbereiding en de vertrekkersavond. Tijdens de voorbereidingsmiddag in maart leer je alles over de tochtvoorbereiding en de organisatie van Uiterton. En tijdens de vertrekkersavond ontmoet je je mede-zeilers en leer je alles over de tocht zelf en de aanloophavens.

Eenmaal in Whitby aangekomen, word je hartelijk verwelkomd door de Whitby Yachtclub en kun je genieten van de historische stad, de kleine haven en het prachtige uitzicht vanaf het clubhuis. Tijdens de Whitby Folk week is er een gezellige sfeer en kun je genieten van live muziek in de straten en kroegen. Maar ook als je geen interesse hebt in de muziek, is Whitby een bijzondere bestemming vanwege de historische connecties met beroemde ontdekkingsreizigers en auteurs.

Ga deze uitdaging aan en maak deel uit van de Uiterton rally naar Whitby in 2023! Schrijf je in als lid van de Toerzeilers en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring.