Verre bestemmingen

De Commissie Verre Bestemmingen wil leden informeren over het maken van verre zeilreizen, dus leden die bijvoorbeeld een Rondje Atlantic of een Rondje Wereld willen maken.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Als je de keus hebt gemaakt om Nederland voor langere tijd te verlaten honger je vaak naar kennis over het voorbereiden van je reis en het klaarmaken van je boot, ook wil je verhalen en ervaringen horen van mensen die je voorgingen. Tegen de achterblijvers en de vele “stuurlui op de kant” wil je met een goed gevoel durven zeggen dat jouw verre zeilreis, mits goed voorbereid, prima te doen is.

 

tz vb foto2

 

Daarom organiseert de Commissie Verre Bestemmingen jaarlijks een jaarlijkse Vertrekkersdag in November van elk jaar. Op die dag maak je kennis met andere aspirant vertrekkers die je straks ook in verre oorden gaat tegen komen, krijg je een aantal gedegen technisch verhalen te horen, mag je al je prangende vragen stellen aan mensen die recent terug zijn gekomen van zo’n verre reis. Uiteraard mag je ook nog genieten van twee mooie “droomverhalen”.

 

tz vb foto3