Uiterton Zeezeilen

Ramsgate 2024

Ramsgate 2024


Inschrijven Schippers t/m 14 april >>

 

Schippers gezocht voor Ragguh naar Ramsgate met jongeren

We zijn op zoek naar schippers die met een bemanning van jonge opstappers (tot ongeveer 29 jaar) willen deelnemen aan een zeiltocht naar Ramsgate tijdens Hemelvaart. Het doel van deze reis, genaamd "Ragguh naar Ramsgate voor jonge Opstappers 2024", is om jonge zeilenthousiastelingen de kans te bieden kennis te maken met zeezeilen en een onvergetelijke ervaring op zee te bezorgen.

Hier zijn de belangrijkste details van het programma:

Programma:

  • Woensdag 8 mei        : Verzamelen in Vlissingen, Stellendam of Roompot
  • Donderdag 9 mei       : Vertrek naar Ramsgate
  • Vrijdag 10 mei           : Aankomst in Ramsgate
  • Zaterdag 11 mei         : Terugkeer naar de vertrekhaven
  • Zondag 12 mei           : Aankomst in de vertrekhaven

We hopen op donderdag te vertrekken en streven ernaar om een nacht in Ramsgate door te brengen voordat we zaterdag terugkeren naar Nederland. Als alles volgens plan verloopt, zullen we in de loop van zondag weer in de Nederlandse haven zijn, met extra mijlen in het logboek en onvergetelijke ervaringen in de zeilwereld.

Je kunt ervoor kiezen om je eigen jonge bemanning samen te stellen, of je kunt een beroep doen op de opstappers die zich bij Uiterton hebben aangemeld. Dit is een geweldige kans om je passie voor zeilen te delen en jonge zeilers de kans te geven om meer te leren over de kunst van het zeilen.

Als je geïnteresseerd bent in het worden van een schipper voor deze reis, meld je dan aan [link]. We kijken uit naar een avontuurlijke tocht naar Ramsgate met een enthousiaste bemanning van jonge zeilers. Laten we samen een geweldige ervaring op het water creëren.

Ragguh naar Ramsgate voor Jonge Opstappers 2024

Inschrijven jonge opstappers t/m 14 april  >>

 

Ben je een jonge zeilenthousiasteling, onder de 30 jaar, en droom je ervan om zeilervaring op te doen op open zee? Dan is "Ragguh naar Ramsgate voor Jonge Opstappers 2024" precies wat je zoekt! Deze unieke kans biedt jou de mogelijkheid om de magie van zeezeilen te ontdekken en onvergetelijke momenten op het water te beleven.

We streven ernaar om op donderdag te vertrekken, zodat we een nacht in Ramsgate kunnen doorbrengen voordat we op zaterdag terugkeren naar Nederland.

Als alles volgens plan verloopt, zullen we op zondag terugkeren naar onze vertrouwde Nederlandse haven. Je zult niet alleen kostbare zeemijlen aan je logboek toevoegen, maar ook vriendschappen opbouwen en zeilervaringen opdoen die je nooit zult vergeten.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en afhankelijk van het aantal boten dat opstappers kan meenemen. Dus wacht niet te lang, en meld je vandaag nog aan om deze geweldige kans niet te missen!

Meld je hier aan [link]

Mis dit avontuur niet - "Ragguh naar Ramsgate voor Jonge Opstappers 2024" is jouw kans om de zeilwereld te verkennen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Retourtje Ramsgate!

Inschrijven Schippers t/m 14 april  >>

 

Ben je klaar voor een leuke zeilervaring? Als variatie op de bekende tocht naar Ipswich gaan we in 2024 met Hemelvaart naar Ramsgate. We vertrekken vanuit IJmuiden en Stellendam/  Roompot/Vlissingen voor een retourreis.

Wanneer en waar

Op woensdagavond 8 mei verzamelen we in de vertrekkershaven of een haven naar keuze. De sfeer zal geweldig zijn, met enthousiaste zeilers die klaar zijn voor het avontuur.

Op donderdag 9 mei vertrekken we voor onze reis naar Ramsgate. Vanuit IJmuiden is het ongeveer 140 zeemijlen en vanuit Stellendam ongeveer 110 zeemijlen.
Vrijdag bereiken we ons doel, Ramsgate. Hier kun je de omgeving verkennen, ontspannen en plezier hebben.

We organiseren geen centraal diner, maar spontane gezamenlijke eetafspraken zullen er vast zijn.

Op zaterdag 11 mei vertrekken we weer, zodat we op zondag weer aan kunnen leggen in de thuishavens.

Meer tijd?

Als je meer tijd hebt is het ook leuk om de kans te  grijpen om de prachtige oostkust van Engeland tot Lowestoft te verkennen in de aanloop naar Pinksteren. Het is aan jou!
Je kunt aansluiten bij onze traditionele Rally naar Lowestoft met aankomst op 17 mei.

Sluit je aan bij het diner

En als kers op de taart, sluit je aan bij ons voor een heerlijk diner in Lowestoft op 17 mei, een vast onderdeel van de Rally naar Lowestoft. Een geweldige gelegenheid om verhalen uit te wisselen en nieuwe vrienden te maken.

Mis dit avontuur niet! Meld je vandaag nog aan en beleef een geweldige zeilervaring naar Ramsgate.

Schrijf je vandaag nog in voor een Retourtje Ramsgate! Naar Inschrijformulier.
Voor meer informatie en inschrijving, bezoek onze website op. We kijken ernaar uit om met jou deze onvergetelijke reis te maken!We hopen je aan boord te verwelkomen voor een onvergetelijke reis op zee!

 

 

 

 Ragguh