Trailersailingdag

  

De volgende Trailersailingdag wordt gehouden op zaterdag 2 maart 2019!

Klik hier om je aan te melden

Trailersailingdag 2019 - Programma
     
     
Op de Trailersailingdag is er gelegenheid om informeel ervaringen uit te wisselen, organiseren we een kofferbakverkoop voor de deelnemers en zijn er landentafels met meer informatie over de bestemmingen binnen Europa.

Programma: 

  1. Welke zeilboottrailer past bij mijn kajuitzeilboot en waarom? Wouter van de Burgwal van Aanhangwagenbedrijf Van de Burgwal uit Lelystad vertelt waar je op moet letten bij het onderhoud, de aanschaf of het huren van een boottrailer.
  2. Lunch – Kofferbakverkoop – Landentafels  
  3. In twee dagen rijden ben je aan de Middellandse Zee. Hoe bereid je dit voor? Hoe kom je veilig aan, over de bergen, met auto en je zeilboot op de trailer? Hay Stevens vertelt ons hier over.
  4. Als je één dag rijdt, dan ben je aan de Oostzee. Wat de eilanden Rügen en Usedom in Duitsland en Polen te bieden hebben laat Wijnand ten Berge ons zien.
  5. Gelegenheid om na te praten – Kofferbakverkoop – Landentafels
Aanvang: 11.00 – ca. 15.30 uur
Locatie: Almere/Lelystad
Kosten: € 7,50 voor eenvoudige lunch

Kofferbakverkoop: Heb je bootspullen die je zou willen verkopen aan een andere zeiler? Neem ze mee in je kofferbak en bied ze te koop aan. Voor aanvang, tijdens de lunch en na afloop is er gelegenheid om je kofferbak te openen en te snuffelen tussen het aangebodene.

Heb je vragen of opmerkingen? Je kan ons bereiken via het contactformulier van de commissie Trailersailers of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.