Vereniging en bestuur

De vereniging de Toerzeilers

Onze vereniging voor Toerzeilers bestaat al sinds 1972. Er zijn meer dan 3200 leden. De leden met schip zijn te herkennen aan de rode vlag.
De vereniging is er niet alleen voor zeilers met een eigen schip. De zogenaamde bemanningsbank biedt zeilers zonder boot mogelijkheden om (toch) te zeilen.

Doel van de vereniging

Ons doel  is“het behartigen van alle belangen van de toerzeilers in de ruimste zin van het woord en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn”.
De ruim 100 vrijwilligers van de vereniging organiseren voor de leden het hele jaar door tochten en andere zeer gewaardeerde evenementen. De evenementen worden vaak door regiocommissies georganiseerd, maar deze zijn voor alle leden toegankelijk.

Waarom lid worden en blijven?

  • Onze vereniging maakt zich sterk voor het behartigen van de belangen van zeilers;
  • Onze vereniging organiseert veel evenementen, doe goed worden gewaardeerd en bezocht;
  • Leden kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen van diverse leveranciers.
  • Leden hebben toegang tot het digitale platform Nautin met veel handige en actuele nautische informatie.
  • Leden ontvangen het magazine Toerzeilen en het jaarlijkse zeer gewaardeerde Boordboek.
  • Leden ontvangen verschillende keer per jaar een specifieke nieuwsbrief. Ontvangt u de nieuwsbrief niet? Controleer dan uw gegevens in de ledenadministratie. Dit is een apart beveiligde omgeving, zie ook de inloguitleg.

Klik hier om lid te worden. Het lidmaatschap geldt meteen voor uw gezin/partner. 

Ook actief worden binnen de vereniging?

Onze vereniging is van en voor leden en er zijn veel vrijwilligers actief. Op diverse plekken plaats voor nieuwe vrijwilligers. Interesse? U kunt contact met diverse commissies of het bestuur.