De Vertrekkersdag 2020 uitgesteld!!

Afgelopen dinsdag heeft de overheid verdere beperkende maatregelen genomen in de strijd tegen het corona virus en in overleg met het Huis van Eemnes hebben we het droevige besluit genomen om de Vertrekkersdag 2020 te annuleren.

Het was al kunst en vliegwerk om de dag georganiseerd te krijgen en de nieuwe maatregelen maken het er niet gemakkelijker op. Dan zit er ook nog een kans in dat de maatregelen verder verscherpt worden en we merken dat sprekers en deelnemers steeds terughoudender worden.

We beraden ons er nog op om de dag te verplaatsen naar begin volgend jaar maar tegelijkertijd beseffen we ons heel goed dat het zeker de komende maanden allemaal nog erg onzeker zal zijn.

De Vertrekkersdag 2021 is wat verder weg (13 november 2021) maar we hebben deze in ieder geval alvast in de agenda gezet!

Als commissie blijven we mensen met vertrekkersplannen informeren en verwijzen we ze graag naar de diverse workshops/cursussen/trainingen die georganiseerd worden.

Dank in ieder geval voor jullie ondersteuning en meedenken en we blijven allemaal reikhalzend uitkijken naar evenementen als de Vertrekkersdag.

Gelezen: 176 keer Laatst aangepast op maandag 26 oktober 2020 11:15